menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Gereedschappen en onderhoud

In de categorie 'Verplaatsing en vervoer van hout' ontdekt u grijpers, slingers en rotators voor uw harvester. En ook onze ruime selectie van slipbescherming en gripkettingen, ladingbeveiliging en alles rondom kabels, kettingen, rondstroppen en de bijpassende accessoires.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Oogstmachine- en bosbouwgereedschap met passende accessoires kopen

De KOX onlineshop biedt een ruim assortiment hoogwaardig oogstmachinegereedschap en bijpassende onderhoudsaccessoires om al uw bosbouwwerkzaamheden soepel en efficiŽnt uit te kunnen voeren. Naast het eigen merk KOX is er ook een grote keuze aan bosbouwgereedschap en accessoires van toonaangevende merken als Cemo en NordicLights. Ontdek het nu!


Oogstmachinegereedschap voor een efficiŽnte houtoogst

Bij de houtoogst mag het juiste bosbouwgereedschap niet ontbreken: robuust en duurzaam meet- en markeergereedschap zoals schuifmaten, rolmaten voor de bosbouw, sappies en velhevels maken het gemakkelijker om gekapte boomstammen te meten, te trekken en op te tillen.


Accessoires voor oogstmachines m.b.t. bediening, onderhoud en reparatie

De daarvoor geschikte brandstoffen en smeermiddelen zijn ook verkrijgbaar bij KOX: tweetaktolie en 4-takt alkylaatbenzine tot zaagkettingolie voor een soepele werking en een goed onderhoud van de machine.


Accessoires voor veiligheid bij het hanteren van de oogstmachine

Of het nu gaat om manoeuvreren, aankoppelen of andere activiteiten in het donker en bij slecht weer, zorgen LED-werklampen van het merk NordicLights voor voor optimaal zicht op elk moment van de dag. Even belangrijke accessoires voor bosbouwuitrusting zijn markeringen en waarschuwingsborden in verschillende kleuren en uitvoeringen. Markeringsspray, afzetlint etc. zijn praktische hulpmiddelen bij het markeren van bomen en het duidelijk identificeren van gevarenzones.