menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Apparaten en accessoires

U vindt hier onze ruime selectie van elektrische, benzine- en accuapparaten voor de tuin. Wij hebben de juiste producten voor u, zowel voor professionele als semiprofessionele toepassingen in uw eigen tuin.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Tuingereedschap en tuinmachines: efficiŽnt en krachtig

Bomen in vorm snoeien, bladeren verwijderen, groenafval versnipperen - bij tuin- en landschapsonderhoud zijn er talloze taken die op elk moment van het jaar moeten worden uitgevoerd. Met praktische machines en apparatuur voor de tuin kan het werk worden geoptimaliseerd door het gebruik van innovatieve technologie. Iedereen die hoogwaardig tuingereedschap en machines van KOX gebruikt kan moeiteloos, ergonomisch en effectief werken in de bosbouw en de tuin.


Modern tuingereedschap van professionele kwaliteit kopen

Waarom ingewikkeld en arbeidsintensief als er een gemakkelijkere manier is? Als u reguliere taken in de tuin, zoals snoeien, gazononderhoud en onkruid verwijderen, gemakkelijker wilt maken, kiest u voor krachtige tuinmachines met accu-, elektrische of benzinemotoren. Ook vele andere klussen kunnen eenvoudig en efficiŽnt worden uitgevoerd met ons hoogwaardig tuingereedschap zoals heggenscharen, bladblazers en meer.


Bekende fabrikanten als Oregon, Markusson en Makita staan garant voor de uitstekende kwaliteit van de apparaten. Ook voor intensief gebruikt tuingereedschap heeft KOX de juiste reserveonderdelen op voorraad, want professioneel onderhoud vormt de basis voor een lange levensduur en optimale functionaliteit van de hoogwaardige tuinmachines.


Dit tuingereedschap is onmisbaar