menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Werk- en veiligheidsschoenen

Werklaarzen en veiligheidsschoenen in vele uitvoeringen: als laars of als halfhoge schoen, van leer of met GoreTex-membraan - precies wat u nodig hebt. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze robuust zijn, een goed draagcomfort hebben en de nodige grip bieden bij ambachtelijk werk.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Werkschoenen: betrouwbare bescherming tegen vallende voorwerpen en stoten

Of het nu gaat om bosbouw, tuinbouw, landbouw of houtindustrie: hoogwaardige veiligheidsschoenen bieden maximale bescherming voor de voeten. De volgens EN ISO 20345 gecertificeerde werkschoenen van KOX hebben tal van handige eigenschappen die het hanteren van zware apparatuur of het werken op ruw terrein veilig maken. Veiligheidsschoenen van merken als Haix en Remisberg bieden kwaliteit voor de beste prijs.


Dit onderscheidt hoogwaardige veiligheidsschoenen

Ook in de vrije tijd zijn stevige schoenen met een geprofileerde zool populair, maar wat onderscheidt ze nou eigenlijk van professionele werkschoenen en veiligheidslaarzen?Zo beschermen werk- en veiligheidsschoenen van veiligheidsniveau S3

Veiligheidsschoenen van niveau S3 hebben een gesloten hielgedeelte en een brandstofbestendige, geprofileerde zool. Uniseks werkschoenen in deze klasse worden ook gekenmerkt door antistatische eigenschappen en een hoge penetratieweerstand. De geoptimaliseerde energieabsorptie in het hielgebied draagt ook bij aan meer comfort. Hierdoor is het mogelijk om langdurig pijnloos te staan en te lopen op werkschoenen met een stalen neus.


In tegenstelling tot snijbeschermingslaarzen beschermen werkschoenen van beschermingsklasse S3 niet volledig tegen mogelijk letsel door scherpe voorwerpen en mechanische risico's. Toch zijn ze geschikt voor veel activiteiten in de bosbouw en handwerkberoepen en bieden ze voldoende bescherming. Wie op zoek is naar functionele werkschoenen zonder stalen neus, moet eens een kijkje nemen bij het uitgebreide assortiment weerbestendige outdoorschoenen van KOX.


Andere kwaliteitskenmerken van hoogwaardige veiligheidsschoenen

Omdat veiligheid op het werk altijd voorop staat, is het dragen van geschikte werkkleding en stevige schoenen essentieel. Naast de genoemde normen zijn er nog andere eigenschappen die werkschoenen hebben:Het juiste onderhoud voor werkschoenen

Wie in hoogwaardige veiligheidsschoenen investeert, wil zijn trouwe metgezellen voor de bos- en tuinbouw en industrie zo lang mogelijk dragen. Met de juiste schoenverzorging kunt u uw schoenen schoonmaken en opnieuw impregneren. Dus wat te doen als uw werkschoenen vuil zijn of extra zorg nodig hebben?