menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Outdoorschoenen

Waterdichte en functionele outdoorschoenen. U kunt kiezen tussen halfhoge en hoge laarzen. Comfortabel, robuust en stabiel.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Weerbestendige wandelschoenen voor outdooractiviteiten op elk terrein

Als u zich onder alle weersomstandigheden thuis voelt in de open lucht, hebt u naast wind- en waterafstotende outdoorkleding ook robuuste outdoorschoenen nodig. Met degelijke schoenen voor elk terrein is de volgende wandeling gegarandeerd een succes. Of het nu gaat om jagen, meerdaagse trektochten of uitgebreide bergwandelingen: bij KOX vinden natuurliefhebbers stevig schoeisel dat elke uitdaging aankan, van trekkingschoenen tot bergschoenen.


Dit is wat moderne trekkingschoenen onderscheidt

Of het nu gaat om sportieve, robuuste, stevige schoenen voor gemakkelijk begaanbaar terrein of om enkelbedekkende wandelschoenen voor gebruik in moeilijk begaanbaar gebied: robuuste outdoor- en wandelschoenen beschikken over tal van handige eigenschappen die hen ideaal maken om te dragen in de natuur:Welke wandelschoenen voor welk terrein?

Ontgonnen wandelpaden, veeleisende via ferrata's of diep struikgewas: waarvoor het schoeisel ook gebruik wordt, KOX heeft voor elke omgeving en activiteit de juiste wandelschoenen.Correct onderhoud van outdoorschoenen

Of het nu gaat om stevige schoenen voor de vrije tijd of stevige laarzen voor bergbeklimmen: als u lang van uw wandelschoenen wilt genieten, moet u regelmatig wat tijd reserveren voor schoenonderhoud. Zo blijven leren en microvezelschoenen voor een actieve vrije tijd net zo mooi en functioneel als op de eerste dag: