menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Onderhoudsmiddelen en reiniging

De ideale verzorging voor intensief gebruikte kleding en schoenen: leerverzorging, impregneermiddel, schoenenspray en wasmiddel.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Perfecte reiniging en onderhoud van bosbouw- en werkkleding

Door regelmatig buiten te werken, zelfs in ongunstige weersomstandigheden en door zwaar materieel te hanteren, wordt er altijd veel gevraagd van werk - en bosbouwkleding en is de kleding aan het einde van de dag vaak erg vuil. Olie of vet, boomhars, verf of lijm laten sporen achter op werkbroeken en werkjassen. Modder, stof en andere vuildeeltjes doen de rest.


Om zeer hardnekkig vuil te verwijderen zonder de kleding te beschadigen, moeten de voor veiligheidskleding, werkschoenen, etc. gebruikte onderhouds- en reinigingsmiddelen net zo krachtig als de te beschermen materialen zijn. Of het nu gaat om echt leer of wind- en waterdichte hightech-membranen, natuurlijke of synthetische vezels: Behandeld met de juiste verzorgingsproducten, kan kleding voor bos en tuin elke uitdaging aan en biedt deze langdurige bescherming.


Onmisbare schoonmaakproducten voor schoenen en kleding

Reiniging, onderhoud en impregnatie: zorgvuldig behandelde werkkleding en veiligheidsschoenen hebben niet alleen een langere levensduur, maar behouden ook de vorm en functie die ervoor bedoeld zijn. Naast speciale wasmiddelen voor hoogwaardige veiligheidskleding vinden bosarbeiders bij KOX ook praktische schoenpoetssets en universele reinigingsdoeken.


Deze onderhoudsproducten horen thuis in elk huishouden

Fijn wolwasmiddel reinigt en verzorgt natuurlijke vezels zoals wol op een zachte maar zeer effectieve manier, zelfs bij lage temperaturen tot 30 °C. Het voordeel: de stoffen blijven vormvast en er ontstaan geen bolletjes of klitten. Ook de tweedstoffen die vaak voor bosbouw en de jacht worden gebruikt, zijn op wolbasis gemaakt en hebben daarom net zo veel baat bij wolwasmiddel als zachte gebreide truien, slijtvaste wollen sokken en warm thermo-ondergoed in wolmix.


Ook het speciale wasmiddel voor veiligheidskleding heeft veel handige eigenschappen: het textiel- en kleurvriendelijke wasmiddel is mild en krachtig tegelijk. Niet alleen wordt de snijbescherming bijzonder voorzichtig gereinigd, ook signaalkleuren behouden hun oorspronkelijke helderheid. Het behoud van de vezelstructuur bevordert tevens het transport van lichaamsvocht naar buiten.


Betrouwbare reinigingskracht bij lage temperaturen. Dat kan ook met hoogwaardige wasmiddelen gespecialiseerd in bosbouwkleding. Naast het verwijderen van ziektekiemen, schimmels en nare geurtjes zorgen ze ook voor een aangename frisse geur met een deodoranteffect. Vuile was wordt zelfs met de hand of koud wassen hygiënisch schoon.


Even praktisch en veelzijdig zijn krachtige reinigingsdoeken. Geleverd in een hersluitbare dispenseremmer bieden de multifunctionele doeken ultiem gebruiksgemak. Ze zijn geschikt voor het verwijderen van olie, verf en lijmresten, maar ook voor het reinigen van gereedschap en apparatuur. Dankzij hun huidvriendelijke eigenschappen zijn ze ook de perfecte keuze voor een snelle en zachte reiniging van de handen.


Hoogwaardige schoenverzorging voor werk- en veiligheidsschoenen

Stevig schoeisel van duurzame materialen hoort net zo goed bij werkkleding als fris groen in het bos. Met het juiste leeronderhoud blijven intensief gebruikte leren werkschoenen aangenaam soepel. Het juiste verzorgingsproduct gaat mogelijk barsten en uitdrogen van het leer effectief tegen. Een geïntegreerd impregneermiddel zorgt er bovendien voor dat de waterafstotende en ademende eigenschappen van het natuurlijke leer behouden blijven.


Wie op zoek is naar een uitgebreid pakket voor het onderhoud van werk-, outdoor- en veiligheidsschoenen, heeft met meerdelige schoenpoetssets de perfecte oplossing. Deze bevatten naast leerverzorging met impregneerbescherming ook diverse borstels met hoogwaardige natuurlijke haren voor een uitgebreide reiniging en onderhoud van de schoenen:Bosarbeiders en outdoorliefhebbers vinden andere schoonmaakaccessoires van KOX en andere bekende fabrikanten, zoals HeySport en PSS, in de uitgebreide KOX webshop.