menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Werkkleding

Kleding voor ambachtelijk werk in beroep of vrije tijd: van functionele werkbroeken met veel praktische zakken tot jacks met Cordura-versteviging en kwalitatief hoogwaardige werkschoenen.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Het KOX assortiment werkkleding

Zoals altijd geeft ook hier de optimale combinatie van factoren en details de doorslag: pasvorm, snit, afwerking, materiaal en niet te vergeten een verbeterde zichtbaarheid, speciaal voor de land- en tuinbouw en landschapsarchitectuur - voor Harvester-rijders, ambachtslieden en iedereen die buiten werkt. Op basis van uw opmerkingen en wensen hebben wij een assortiment werkkleding 'van top tot teen' samengesteld en onze merkpartners zorgvuldig geselecteerd.

Topfabrikanten van werkkleding

Naast onze reeds bestaande partners 3M voor superieure hoofdbescherming, de beproefde functionele kleding van PSS en de werkschoenen van Haix en Hase, hebben wij gekozen voor de werkkleding van JOBMAN: robuuste broeken en ademende jassen met talrijke details waarin u veel gereedschap zo voor het pakken bij de hand hebt. Bovendien bevat de collectie ook sweatshirts, t-shirts en overhemden in een comfortabele materiaalmix. Afhankelijk van uw activiteiten kunt u bij JOBMAN met de collecties FUNCTIONAL, TECHNICAL en ADVANCED het voor u geschikte functionele niveau of draagcomfort kiezen.

Kwalitatief hoogwaardige workwear van Jobman

JOBMAN ontwikkelt al sinds 1975 werkkleding met intelligente oplossingen voor extreme klimaatomstandigheden en overtuigt door de bijzonder hoge functionaliteit en kwaliteit. Elke dag opnieuw werkt het Zweedse bedrijf samen met professionals uit de meest uiteenlopende bedrijfstakken om geavanceerde beroepskleding te ontwikkelen die steeds weer een stukje beter is dan andere.