menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Werklampen

EfficiŽnte verlichting voor optimale werkomstandigheden in het bos. Hier vindt u werklampen voor de houtkap.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Led-werklampen voor oogstmachines, tractoren etc.

Bij werkzaamheden in de bosbouw heeft veiligheid de hoogste prioriteit. Goed zicht is cruciaal, vooral bij slechte lichtomstandigheden of bij nachtwerk. Naast markeringen en waarschuwingsborden voor het herkennen van gevarenzones hebben we ook led-werklampen in ons assortiment. Ze zorgen voor een optimaal verlicht werkgebied en verhogen zo de veiligheid van alle arbeiders in de bosbouw.


Bij KOX vindt u de beste werklampen

Toonaangevende fabrikanten van werklampen zijn onder meer NordicLights en Solea-LED. De hoogwaardige werklampen met oververhittings- en overspanningsbeveiliging bieden heldere verlichting met een optisch gelijkmatige lichtverdeling. Door hun robuuste en waterdichte ontwerp zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden en perfect om het hele jaar door in het bos te gebruiken.


Led-werklampen achteraf inbouwen op voertuigen

Om de verlichting van bosbouwvoertuigen te verbeteren, kunnen oogstmachines, tractoren etc. achteraf worden uitgerust met onze krachtige werklampen. Led-werklampen zijn hiervoor de beste keuze, omdat ze een uitstekende lichtintensiteit en een laag energieverbruik hebben.


KOX heeft verschillende modellen om uit te kiezen voor het achteraf inbouwen van werklampen op een tractor, vrachtwagen of ander bosbouwvoertuig. Ze verschillen met name in de hoeveelheid licht die ze uitstralen (in lumen) en het beoogde gebruiksdoel. Hoewel veel modellen universeel te gebruiken zijn, zijn er ook speciale lampen die bijvoorbeeld uitsluitend als achter- en achteruitrijlicht worden gebruikt.