menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Zaagbladen en zaagkettingen sets

Praktische voordeelsets 1+2 met een zaagblad en twee bijpassende zaagkettingen voor uw kettingzaag. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding met perfect op elkaar afgestemde onderdelen.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Onderhoud uw kettingzaag met onze voordeelsets 1+2

Het gebruik van een kettingzaag in bos en tuin vereist niet alleen vaardigheid en precisie, maar ook de juiste uitrusting en goed onderhoud. Centraal staan hierbij de zaagbladen en zaagkettingen die na verloop van tijd tekenen van slijtage vertonen en vervangen moeten worden. Onze ketting- en zaagbladsets zijn de perfecte oplossing om ervoor te zorgen dat u altijd over de reserveonderdelen beschikt die u nodig hebt om uw kettingzaag in topconditie te houden.


De ideale combinatie voor uw kettingzaag

In onze voordeelset 1+2 met zaagblad en zaagketting vindt u een hoogwaardig zaagblad en twee bijpassende zaagkettingen. Deze sets zijn zo ontworpen dat ze perfect op elkaar zijn afgestemd en zorgen ervoor dat u soepel en efficiënt met uw kettingzaag kunt werken. Het maakt niet uit of u een ervaren professional of een hobbytuinier bent: onze sets zijn geschikt voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en prestaties.


Waarom onze sets de juiste keuze zijnUw kettingzaag verdient het beste

Investeer in optimaal onderhoud van uw kettingzaag en vertrouw op onze hoogwaardige voordeelsets 1+2. Met een nieuw zaagblad en twee zaagkettingen weet u zeker dat uw kettingzaag altijd klaar is voor gebruik en de beste resultaten biedt. Indien nodig zijn kettingaandrijfsystemen ook afzonderlijk verkrijgbaar in ons assortiment. Houd er rekening mee dat kettingaandrijfsystemen minder vaak hoeven te worden vervangen, omdat ze minder snel slijten. Het is echter belangrijk om ze wel te vervangen als u de zaagketting ook al meerdere keren hebt vervangen.