menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Gereedschappen en onderhoud

Ontdek hier de passende draden en messen voor uw bosmaaiers.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Tuingereedschap en accessoires kopen

Bij tuinieren zijn vaak speciale gereedschappen nodig om de verschillende taken efficiŽnt en lichaamsvriendelijk te kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om het aanleggen van perken, het snoeien van heggen en bomen of het verwijderen van onkruid: hoogwaardig gereedschap is cruciaal voor efficiŽnt tuinieren en tuinonderhoud. Het assortiment van KOX omvat een verscheidenheid aan tuingereedschap voor gebruik in uw eigen tuin en in de professionele sfeer.


Ook de juiste onderhoudsaccessoires zijn belangrijk: hoogwaardige onderhoudsproducten en reserveonderdelen verminderen slijtage en zorgen voor een lange levensduur van de apparaten. KOX beschikt over een groot assortiment hoogwaardige onderhoudsartikelen zoals oliŽn en schoonmaakmiddelen om tuingereedschap in perfecte staat te houden. Ontdek nu onze gereedschappen en accessoires voor het tuinieren!


Robuust, duurzaam, efficiŽnt: gereedschap voor tuin en terras

Of het nu gaat om waterslangen voor het efficiŽnt bewateren van de tuin, hakken en vorken voor werk in perken en in het veld of takken- en snoeischaren voor het verzorgen van bomen en struiken: de KOX onlineshop biedt alles wat het hart van een tuinman begeert. Naast hoogwaardig tuingereedschap van het eigen merk KOX en toonaangevende fabrikanten als Aspen of SHW omvat het assortiment ook een grote verscheidenheid aan accessoires voor het onderhoud en de reparatie van de apparaten.


Of het nu gaat om tuin- en landschapsarchitectuur of hobbytuinieren: hoogwaardig tuingereedschap is onmisbaar bij de verzorging van perken en groenvoorzieningen. Tot de basisuitrusting van elke tuinman behoort robuuste werkkleding en beschermende tuinhandschoenen ook harken en bezems en spades en schoppen in verschillende uitvoeringen. Onkruid verwijderen doet men met fijner gereedschap zoals sikkels, onkruid- en voegenkrabbers in een handomdraai, terwijl hamers op veel plaatsen kunnen worden gebruikt als universeel inzetbaar doe-het-zelf- en tuingereedschap.


Om de boomverzorging bijzonder efficiŽnt en gemakkelijk te maken, biedt KOX ook een groot assortiment hand- en telescoopzagen. Zelfs takken op grote hoogte zijn gemakkelijk te bereiken met de snoeizagen met telescoopstang.


Accessoires voor onderhoud en reparatie

Hoogwaardige smeermiddelen en brandstoffen zoals zaagkettingolie, twee- en viertaktolie of motorreiniger zijn essentieel voor de soepele werking van kettingzagen en ander tuingereedschap. Ze bieden een hoge mate van slijtagebescherming en zorgen voor een lange levensduur van de apparaten. Als u een bijdrage wilt leveren aan de bescherming van het milieu, kies dan voor biologische kettingolie, die snel biologisch afbreekbaar en bovendien huidvriendelijk is. Verdere accessoires zoals T‹V-geteste brandstofjerrycans voor het veilig opslaan en transporteren van gevaarlijke goederen en vetspuiten voor het gemakkelijk aanbrengen van smeermiddelen maken het assortiment compleet.


De KOX onlineshop biedt ook alle accessoires en reserveonderdelen voor tuinieren van alle soorten, waaronder vervangende zaagbladen, vervangende stelen en -handgrepen, bougies voor kettingzagen, bosmaaiers of grasmaaiers, slangaansluitingen, dekzeilen en -netten, tangen, afdichtingen en nog veel meer. KOX biedt alles wat u nodig hebt om het tuinieren zo efficiŽnt en comfortabel mogelijk te maken.