menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

SpeedCut Nano

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Oregon SpeedCut(TM) Nano: kettingzaagaccessoires voor boomverzorging

De kettingaandrijfsystemen, zaagkettingen en zaagbladen uit de SpeedCut(TM) Nano-serie van Oregon zijn speciaal voor kleinere, lichte kettingzagen van Stihl en Husqvarna ontwikkeld. Hoge snelheden en precieze sneden maken van de bij KOX in voordeelsets verkrijgbare SpeedCut(TM)-Nano-producten ideaal voor boomonderhoudswerkzaamheden.


Voor het snoeien van bomen: voor bos- en tuinwerkzaamheden zijn naast de juiste werk- en veiligheidskleding ook de juiste gereedschappen essentieel. Het innovatieve Oregon SpeedCut(TM) Nano-zaagsysteem maakt boomverzorging eenvoudiger en efficiënter dan ooit tevoren. Het Low-Profile(TM)-zaagsysteem met een steek van 0,325" werd ontworpen om de prestaties van accu-aangedreven en compacte benzinekettingzagen te optimaliseren.


Voordelen van het SpeedCut(TM)-Nano-zaagsysteem

De solide structuur van het zaagblad en de punt van het zaagblad met componenten voor optimale prestaties zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik als boomverzorgingszaag. Samen met de 80TXL-zaagketting en het kettingaandrijfsysteem van het SpeedCut(TM)-Nano-zaagsysteem zijn optimale prestaties de hele werkdag door gegarandeerd.Let op: de 80TXL-zaagketting is niet compatibel met andere zaagsystemen. Hij is alleen compatibel met bijpassende SpeedCut(TM)-Nano-zaagbladen en bijbehorende kettingaandrijfsystemen.