menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Handschoenen

Voor elke toepassing de juiste handschoenen: van dunne handschoenen voor preciesiewerkzaamheden, montagehandschoenen tot bijzonder robuuste handschoenen die geschikt zijn voor extreme mechanische belastingen of laswerk.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

KOX werkhandschoenen: de beste bescherming tegen mechanische risico's

Een veilige grip, hoog draagcomfort: als u op zoek bent naar beschermende handschoenen voor de bos-, tuin- en landbouw, zijn compromissen geen optie, want zelfs bij professioneel gebruik en bij het nemen van alle nodige voorzorgsmaatregelen kunnen arbeidsongevallen niet worden uitgesloten. Werkhandschoenen van KOX bieden dankzij de hoogwaardige afwerking, een perfecte pasvorm en slimme eigenschappen optimale bescherming tegen verwondingen.


Robuuste werkhandschoenen voor gebruik buitenshuis

Gecertificeerde handschoenen zijn een centraal onderdeel van arbeidsveiligheid. Afhankelijk van het toepassingsgebied moeten ze voldoen aan zorgvuldig gecontroleerde criteria. Vooral de materiaalkeuze is belangrijk: KOX werkhandschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig textiel, zoals natuurlijk echt leer, slijtvaste nylon, elastisch tricot of een innovatieve materiaalmix. Ook ademende werkhandschoenen en praktische functionele kleding zijn verkrijgbaar voor uiteenlopende weersomstandigheden.


Naast werkhandschoenen, die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende werkzaamheden in het bos en buiten, biedt KOX ook beschermende handschoenen met bijzondere eigenschappen. Of het nu gaat om prikbestendig tegen doornen, warm gevoerd voor koude winterdagen, hittebestendig voor laswerk of met antislipeffect: werkhandschoenen van KOX zijn de perfecte aanvulling op het hele jaar door draagbare bosbouwjassen en andere veiligheidskleding van KOX.


KOX werkhandschoenen voor gebruik het hele jaar door

Werkefficiëntie en maximale veiligheid zijn topprioriteiten in het bos. Met werkhandschoenen die het hele jaar door gedragen kunnen worden in een hoogwaardige materiaalmix maakt u gegarandeerd de juiste keuze. Nieuwe gelaagde modellen met duimen zonder naden zorgen voor een perfecte pasvorm. Bi-elastische spandex op de handrug en nerfleer op de handpalm garanderen een perfecte grip en aangenaam draagcomfort. Als u kiest voor anatomisch gevormde beschermende handschoenen van echt leer, krijgt u veelzijdige handschoenen voor bos en tuin.


Werkhandschoenen voor de winter

Als de temperaturen dalen, is niet alleen warme werkkleding een must. Ook bij de keuze van handschoenen moet op speciale criteria gelet worden. Daarom zijn wind- en waterdichte werkhandschoenen met soepele, gebreide boorden bijzonder gewild als het kouder is. Tweezijdig te dragen tricot handschoenen met antislip mesh-coating of rundleren handschoenen met een behaaglijke warme voering: koude handen behoren tot het verleden met winterwerkhandschoenen van KOX.


Montagehandschoenen voor nauwkeurig werk

KOX montage- en monteurshandschoenen garanderen dankzij hun ergonomische pasvorm en elastisch tricot op de handrug maximale bewegingsvrijheid. Ook werkhandschoenen met een dunne nitrilcoating zijn ideaal voor precisiewerk.


Lashandschoenen voor volledige bescherming

Lashandschoenen zijn niet alleen onmisbaar als bescherming tegen hitte en metaalspatten. Ook in het bos en de tuin zijn ze de perfecte aanvulling op signaalkleding. Scherpe doornen en broze takken kunnen handen en onderarmen niet beschadigen met deze werkhandschoenen van prikbestendig rundnerfleer.


Hoogwaardige snijbeschermingshandschoenen met certificering

Snijbestendige werkhandschoenen zijn essentieel bij het hanteren van kettingzagen en potentieel gevaarlijke gereedschappen en materialen. Als u helemaal op zeker wilt gaan, combineer de zaaghandschoenen dan met een snijbeschermingsbroek en bosbouwjas. Gecertificeerd volgens EN 388, bieden deze zaaghandschoenen betrouwbare bescherming tegen mechanische risico's. Handschoenen met dit keurmerk zijn getest op schuur- en snijweerstand en scheur- en perforatieweerstand. Ademende nylon maakt de beschermende handschoenen met snijbestendige achterkant bijzonder comfortabel om te dragen.


Werkhandschoenen online kopen

Snijbeschermingshandschoenen en werkhandschoenen zijn de ideale aanvulling op functionele kleding in het bos. KOX biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige werkhandschoenen van zowel eigen merken als bekende fabrikanten. Voor vragen over de talrijke eigenschappen en toepassingsgebieden van de aangeboden producten kunt u altijd terecht bij de telefonische klantenservice.