menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Gereedschapstassen en houders

Zadeltas voor Combi brandstofhouder voor het comfortabel vervoeren van bosbouwwiggen, handgrijpers, pakhaak en alles wat u verder in het bos nodig heeft.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Onmisbare allrounders: gereedschapstassen en bosbouwriemen bij KOX

Met een speciaal voor de bosbouw ontwikkelde gereedschapsriem kunnen bosbouwgereedschap, EHBO-artikelen en een technische uitrusting veilig en gemakkelijk toegankelijk worden opgeborgen. Omdat iedereen de voorkeur geeft aan ander gereedschap, kunnen de bij KOX verkrijgbare bosbouwriemen van echt leer individueel worden uitgerust. Door het modulaire principe heeft u een praktische riem die aangename flexibiliteit en robuustheid garandeert. Ontdek nu hoogwaardige bosbouwriemen en gereedschapstassen en stel ze samen ze naar wens!


Gereedschapsriem voor bosbouw en tuinieren: individueel uitbreidbaar

De handen vrij voor veeleisende taken: met een bosbouwriem hebt u belangrijke gereedschappen, zoals EHBO-sets en uw telefoon altijd bij de hand. Tegelijkertijd zorgen de op maat in te korten riemen voor maximale bewegingsvrijheid. Ze dienen niet alleen als veilige en gemakkelijk toegankelijke opbergruimte voor uw eigen uitrusting, ze helpen ook om meer orde te scheppen en het werkcomfort te vergroten. U kunt gewoon ongehinderd bewegen en de persoonlijke veiligheid neemt toe.


Aangezien er elke dag nieuwe uitdagingen in het struikgewas wachten, zijn modulaire gereedschapsriemen ideaal voor gebruik in de bosbouw. Op deze manier kan het gewicht van het meegevoerde en daadwerkelijk benodigde gereedschap tot een minimum worden beperkt. Terwijl sommigen zich liever beperken tot alleen de essentiële benodigdheden, willen anderen graag op alle eventualiteiten voorbereid zijn: met afzonderlijk verkrijgbare bosbouwriemen en gereedschapstassen biedt KOX passende oplossingen voor elke behoefte.


De basisuitrusting: bosbouwriem en bretels

Een stabiele bosbouwriem wordt gebruikt om verschillende gereedschappen aan te bevestigen zoals een velwig, pakhaak en handtang. Daarom moet hij niet alleen perfect passen, maar ook hoogwaardig en robuust afgewerkt zijn. Als u het gewicht van gereedschap en tassen nog beter over het hele lichaam wilt verdelen, is de traploos verstelbare dubbele bretels van leer de perfecte aanvulling.


Tip: is de bosbouwgereedschapsriem met een totale lengte van 140 cm te lang? In slechts een paar stappen kan hij eenvoudig worden ingekort tot de gewenste maat.


Handige uitbreidingen: tassen en houders

Wat zou de sterkste bosbouwriem zijn zonder praktische zakken, compartimenten en kokers om het benodigde gereedschap op te bergen? Bosbouwarbeiders profiteren vooral van de volgende toevoegingen: