Aankoopprijs en verzendkosten zijn zonder aftrekking te betalen. U kunt op n of meer van de volgende manieren betalen:

Paypal

Paypal

PayPal is een gratis online betaalservice. U meldt zich aan bij PayPal en registreert uw bank- of creditkaartgegevens. Zodra uw account is geactiveerd, kunt u PayPal gebruiken voor uw betalingen.

Uw bank-/creditkaartgegevens worden alleen bij PayPal opgeslagen. U hoeft ze maar een keer in te voeren. PayPal handelt de transactie af en bevestigt de betaling aan ons. Zo kunnen wij uw pakket onmiddellijk verzenden.

Vooruitbetalen

Vooruitbetalen

U maakt het factuurbedrag over op het bankrekeningnummer van Oregon Tool Europe SA/NV. De bankgegevens kunt u vinden in onze orderbevestiging die u van ons per e-mail ontvangt. Zodra uw betaling door ons is ontvangen (afhankelijk van uw bank kan het 2-4 werkdagen duren), wordt uw bestelling direct verzonden.

Visa Mastercard

Creditcard

U kunt bij ons betalen met Visa of Euro/Mastercard kaart. Voor een correcte afhandeling van uw bestelling benodigen wij uw 16 cijferige nummer, het 3 cijferig verificatiecode (Deze drie getallen zijn de drie laatste getallen van een 7 cijferig getal. Dit getal bevindt zich ter hoogte van uw handtekening op de achterzijde van uw creditcard) en de vervaldatum van uw creditcard. De transactie (reservering) geschiedt meteen na ingang van uw bestelling.

Leveringsinformatie:

Verzendkosten

De kosten voor de verzending per bestelling bedraagt 7,26 (6,00 excl. BTW). Door redenen met betrekking tot verpakking of gewicht kan uw levering bestaan uit meerdere pakketten. De hieruit voortvloeiende extra verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

Uw bestelling moet op een ander adres geleverd worden? Geen probleem, tijdens uw afrekenprocedure heeft u bij stap 2 e mogelijkheid een ander afleveradres aan te geven.

Onze aanbiedingen zijn alleen geldig zolang de voorraad strekt. Indien een getoond artikel is uitverkocht, behouden wij ons het recht voor het betreffende artikel te vervangen door een gelijkwaardig artikel in dezelfde prijsklasse

DHL en Bpost

DHL en Bpost

KOX verzendt bestellingen via DHL en Bpost naar ieder geldig adres binnen Belgi. De bestelling wordt verzonden vanuit ons magazijn in Duitsland. Door de snelle verwerking van uw bestelling ontvangt u uw pakket, meestal binnen 2 werkdagen.

GLS

GLS

De produkten met een speciale afmeting worden als "volumineuze goederen" met GLS geleverd. De rest van de bestelling word separaat gelevert met Bpost. De levering kann uit meerdere pakjes bestaan, de porto kosten blijven voor u hetzelfde.

naar de informatie over retourzendingen

terug