40 jaar KOX

Dit jaar bestaat ons bedrijf 40 jaar en dat willen we graag met u vieren! Elke maand gaan we proberen u te verrassen met spannende acties en aanbiedingen; het hele jubileumjaar lang.

Onze jubileumactie in juni is bedoeld voor echte houthakkers die opleven bij de geur van hars. Met zo'n stoer en casual KOX Lumberjack T-shirt voor de vrijetijd komt u indrukwekkend voor de dag. "Keep calm - I'm a lumberjack". Deze aanbieding geldt slechts tot 30-06-2017 en zolang de voorraad strekt!

KOX jubileumshirt

KOX jubileumshirt

Productomschrijving:
Met dit exclusieve “40 jaar KOX” T-shirt laat u zien wat u het liefst doet - zonder er veel woorden aan vuil te hoeven maken.

Voordelen:
  • Limited edition
  • Met het originele opschrift “KEEP CALM – I’m a lumberjack” en trendy KOX houthakker-afbeelding
  • Hoogwaardig kwaliteitskatoen

Jubileumaanbiedingen

Bespaar nu 25% ! Deze aanbieding geldt tot en met 30-6-2017 en zolang de voorraad strekt.

van 13,12 €

slechts 9,56 €

Nu bekijken

jubileumactie van april

Onze winnaars van de jubileumactie van april

jubileumactie van februari

Onze winnaars van de jubileumactie van februari

jubileumactie van januari

Onze winnaars van de jubileumactie van januari

In de afgelopen 40 jaar heeft KOX samen met de klanten en medewerkers een heleboel meegemaakt. KOX is van een kleine handelaar die met name kettingzagen en kettingbladen leverde uitgegroeid tot een sterke partner voor de bos- en tuinbouw. We breiden ons assortiment voortdurend verder voor u uit, beantwoorden graag uw vragen, staan graag open voor uw suggesties en bieden advies waar we dat kunnen. We zijn trots op onze jarenlange ervaring en verheugen ons erop om die, samen met u, nog verder te vergroten.

KOX catalogus
terug